Етър освободи национал на Гваделупа

Ръководството на Етър взе решение да освободи напа­дателя Грегори Жандре. Той бе привлечен в клуба през ля­тото по настояване на вече бившия треньор на отбора Цанко Цветанов

Етър освободи национал на Гваделупа
Ръководството на Етър взе решение да освободи напа­дателя Грегори Жандре. Той бе привлечен в клуба през ля­тото по настояване на вече бившия треньор на отбора Цанко Цветанов. 
 
Националът на Гваделупа взе участие в че­тири срещи на болярите в А група, но така и не успя да се разпише. Стрелецът вече за­мина за родината си, където ще участва в турнир на страните от Карибския басейн.
 
Жандре става вторият чужденец в рамките на малко повече от месец, който е изго­нен от клуба. Преди него от "Ивайло" бе натирен и брази­лецът Бето. Бившият футбо­лист на Беласица, Славия и Монтана катастрофира пиян в ранните часове на 4 септе­мври. Заради инцидента той пропусна лагера на тима в Турция, а след това бе и изгонен.
 
Шефовете на виолетови­те пък все още не могат да намерят старши треньор на тима. Те са получили отказ от няколко специалисти, сред които и Стефан Грозданов. С всеки изминал ден става по-го­ляма вероятността отборът да бъде воден до зимата от Калоян Чакъров. Той бе трень­ор на вратарите при Цанко Цветанов. Чакъров обаче ка­ра курсовете за ПРО лиценз, което му дава право да ръко­води клуб от А група.
 
Вчера играчите на Етър трябваше да получат запла­ти, но от клуба не съобщиха дали са им изплатили дължи­мите суми. Именно те стана­ха повод да пропадне конт­ролната среща с Истанбул ББ миналата седмица. Тогава футболистите отказаха да пътуват за Турция с този мо­тив.  
Огромен интерес към капитана на Етър Георги Александров

"Болярите" са готови да разглеждат оферти за него, ако предложенията са достатъчно добри

РАЗВРЪЗКАТА: Пирин изпадна, Хебър оцеля (ВИДЕО)

Ботев (Вр) на бараж

Нова дата в Етър за вековния юбилей

Ще има мач на звездите

Хебър показа истинското си лице и смачка Етър в Пазарджик, Папазов блесна с два гола (ВИДЕО)

Отборът на Любо Пенев показа изключително качество в мача

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки