Стоичков за рефера Ивайло Стоянов: Един некадърник, който за пореден път свири като сватбар

Камата обвини и възстановяването в националния отбор

Стоичков за рефера Ивайло Стоянов: Един некадърник, който за пореден път свири като сватбар
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков изригна срещу съдийството на Ивайло Стоянов в мача срещу Ботев (Пловдив), загубен с 0:1 в Ловеч.
 
„Един некадърник, който за пореден път свири като сватбар”, каза Стоичков след мача и след това обвини щаба на националния селекционер Любо Пенев, който не е възстановил играчите на ловчанлии след мачовете срещу Дания и Чехия. Според Ицо неговите национали не са били достатъчно подготвени.
 
„Трябва да си готов, независимо кога и къде. Всичките визирам, независимо кой къде е играл. Футболът се играе 90 минути. Какъв национален отбор, бе? Да ги възстановят и те. Неслучайно са със скъсани и разтегнати връзки след националния отбор, не само да се бият в гърдите, че са много добри. Да ги възстановят”, отсече Камата, след което отново се върна към съдийството.
 
„Единият на тъчлинията, вторият на центъра. Щом не може да прецени… Винаги бягат след топката, но това не е оправдание. Трябва да си търсим вината в самите себе си.”
 
„Когато се работи с младите, трябва да им се даде малко самочувствие – затова трябва да се работи. Независимо че сме загубили, трябва хъс, самочувствие, че си в тоя отбор. Ако не успееш да им го дадеш, значи работата куца.”
 
„Животът продължава. Тази игра не трябва да се губи. Трябва да се мисли за зимата. Не може да променяме нищо. С футболистите, с които сме, с тях трябва да караме.”
 
„Виждаме, че който харчи много пари, къде е.”
 

„Славчев игра един силен мач. Помага много на Йеленкович. Така че не мога да бъда недоволен от старанието му, от желанието му. Когато тренираш, плодовете ще дойдат”, коментира още Христо Стоичков.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки