Аугсбург надигра, но падна от Хамбургер с 0:2 (ВИДЕО)

Новакът Аугсбург записа нова загуба през сезона, след като тази вечер падна с 0:2 от състава на Хамбургер. Срещата се игра на стадион "SGL Арена" и бе от програмата на 9-ия кръг на германската първа Бундеслига

Аугсбург надигра, но падна от Хамбургер с 0:2 (ВИДЕО)
Новакът Аугсбург записа нова загуба през сезона, след като тази вечер падна с 0:2 от състава на Хамбургер. Срещата се игра на стадион "SGL Арена" и бе от програмата на 9-ия кръг на германската първа Бундеслига. 
 
Мачът премина почти изцяло под диктовката на домакините, но те така и не съумяха да реализират създадените от тях положения. 
 
При единствената си сериозна опасност през първата част пък, гостите откриха резултата. В 13-ата минута Хеунг-Мин Сон получи на границата на наказателното поле, излъга прекия си пазач и с удар в обратния ъгъл заби топката в мрежата.
 
И през втората част ситуацията не се промени особено, като домакините атакуваха, а играчите на Хамбургер повече се бранеха и чакаха своя шанс на контраатака. В 63-ата минута те издебнаха своя момент и Рафаел ван дер Ваарт пусна великолепен извеждащ пас за Рудневс, който от близо със силен удар оформи крайното 0:2.
 
Така Хамбургер събра актив от 13 точки и се изкачи до 4-ото място в класирането. Аугсбург пък остава на 16-ата позиция с едва 6 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки