Ферарио Спасов: На българския футбол му трябват точно такива мачове

"Тази точка не устройва нито нас, нито ЦСКА", каза треньорът на Ботев (Пловдив)

Ферарио Спасов: На българския футбол му трябват точно такива мачове

Старши треньорът на Ботев /Пловдив/ Ферарио Спасов коментира със смесени чувства равенството на неговия тим срещу ЦСКА в десетия кръг на „А” група.

Двубоят в Пловдив се игра пред пълни трибуни на стадион „Христо Ботев” и приключи при резултат 1:1, а след него опитният специалист не скри задоволството си от публиката и на двата отбора.

„Искам да поздравя и двата отбора за страхотния мач, който се получи пред пълните трибуни на стадион „Христо Ботев”. Това бе най-важното”, сподели Феро в ефира на БНТ.

„Имаше много футбол днес, при едно перфектно съдийство, а ЦСКА ни създаде доста проблеми, особено през второто полувреме. На нашия футбол ни трябват точно такива мачове, затова и се радвам, че този двубой бе излъчван по телевизията.

Според наставника тази точка не устройва нито Ботев, нито ЦСКА. „Тази точка не е добре нито за ЦСКА, нито за нас. Получиха шанс тези зад нас да ни наближат. Този мач се изигра на едно доста добро ниво като темпо, като агресивност, като голови ситуации, като тактическо надлъгване. Играхме чисто и двата отбора – нямаше симулации, всеки търсеше победата до края и в крайна сметка се получи равен. Да играеш срещу ЦСКА точно срещу победата над Левски е много трудно за всеки отбор.”

Оттук нататък екшънът продължава, защото след ЦСКА идва мачът с Локомотив /Пловдив/.

Надявам се да стане истинско дерби, в което двата отбора да се надиграват с футболни качества и да победи по-добрият отбор”, допълни наставникът на Ботев /Пловдив/.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки