В Италия гръмнаха: ЦСКА иска уругвайски халф на Палермо

Игнасио Варела премина на остров Сицилия преди година за сумата от 2,8 млн. евро

В Италия гръмнаха: ЦСКА иска уругвайски халф на Палермо

ЦСКА проявява интерес към уругвайския офанзивен халф на Палермо Игнасио Лорес Варела, пишат медиите в Италия.

В момента 21-годишният полузащитник играе като преотстъпен в Ботев /Враца/ и именно с изявите си за врачани е приковал вниманието на „червените”, твърдят на Апенините.

Варела премина на остров Сицилия преди година от тима на Дефенсор Спортинг за сумата от 2,8 милиона евро, но изигра едва 6 мача за „орлите” и не се разписа нито веднъж.

Неубедителните му изяви и липсата на опит принудиха ръководството на италианския елитен тим да го прати под наем във Враца, където той да натрупа игрово време, но за нещастие младокът се контузи.

Той изигра общо 208 минути за Ботев /Враца/, като любопитното е, че тимът взе и двете си победи в шампионата именно в двубоите, в които Варела започна сред титулярите (срещу Локо /Пд/ и Миньор).

В 28-ата минута от визитата срещу Черноморец в Бургас от осмия кръг на "А" група обаче уругваецът получи травма и бе заменен, като оттогава не е играл.

Варела може да играе зад нападателите и като крило, а контрактът му с Палермо е до лятото на 2016 година, така че ЦСКА ще трябва да отправи конкретна оферта, ако иска да го има в редиците си, пишат още информационните издания в Италия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки