Грънчов: Ако си бяхме вкарали положенията, резултатът щеше да е по-голям (+ВИДЕО)

Нямаше никакво подценяване, подчерта защитникът

Грънчов: Ако си бяхме вкарали положенията, резултатът щеше да е по-голям (+ВИДЕО)
Защитникът на ЦСКА Ангел Грънчов подчерта, че той и неговите съотборници не са подценили отбора на Монтана. Червените спечелиха с 1:0 след гол от дузпа на Тасио от дузпа през втората част. Според младия бранител резултатът е щял да бъде много по-изразителен, ако домакините са отбелязали по-ранен гол и ако са си вкарали положенията.
 
„Имахме своите положения. Жалко, че не успяхме да вкараме. Според мен, ако бяхме вкарали своите положения, резултатът щеше да е доста по-голям”, каза той.
 
„Нямаше никакво подценяване. Не сме направили кой знае какво, за да подценяваме който и да било. Ние играем мач за мач и за победа, така че нямаме право да подценяваме нито един противник.”
 
В 27-ата минута Монтана организира бърза атака, а Мирослав Антонов получи кълбото в наказателното поле, след което си поведе топката, а след това се строполи на земята след съприкосновение с вратаря Черни, искайки дузпа. Сигнал за такава обаче не последва, а играчът на Монтана получи жълт картон за симулация.
 

Грънчов коментира ситуацията: „Дори и да е имало съприкосновение, той бутна топката и много лековато падна на земята. Ако беше изчакал може би един момент по-късно, ако го беше бутнал, можеше да свири дузпа. Но определено в ситуацията това беше чиста симулация.”   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки