1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. ЦСКА ще доиграе полусезона на „Васил Левски”, ако получи приемлива пакетна цена

ЦСКА ще доиграе полусезона на „Васил Левски”, ако получи приемлива пакетна цена

Ако сумата се стори твърде висока на ръководството, ще настъпи промяна и мачът с Берое ще се проведе на стадион „Славия"

ЦСКА ще доиграе полусезона на „Васил Левски”, ако получи приемлива пакетна цена

ЦСКА заяви вчера в БФС националния стадион „Васил Левски" за домакинството си на Берое. Мачът е насрочен за неделя от 14:30 часа и ще бъде предаван пряко от БНТ.

Желанието на старши треньора на червените Стойчо Младенов е отборът да домакинства на „Васил Левски", докато „Армията" получи лиценз.

ЦСКА днес чака оферта от шефа на националния стадион за пакетна цена за всички оставащи срещи на тима до края на годината. Това са двубоите с Берое, Лудогорец (за купата), Локо София плюс евентуално още един мач от турнира за купата.

До него ще се стигне, ако армейците елиминират настоящия носител на трофея. В случай че цената удовлетвори шефовете на 31-кратните шампиони, ЦСКА ще изиграе предстоящите си до края на годината домакински срещи на „Васил Левски".

Ако обаче сумата се стори твърде висока на ръководството, ще настъпи промяна и още мачът с Берое ще се проведе на стадион „Славия" в столичния квартал „Овча купел".

„Да, заявихме „Васил Левски" за мача с Берое. Идеята е да играем там, докато приключим с ремонтите на нашия стадион. Такова е желанието на Стойчо Младенов.

Ако не ни дадат добра цена обаче, ще продължим да домакинстваме на терена на Славия", признаха пред „Тема Спорт" от Борисовата градина.