За нашия отбор първенството е приоритет, заяви Сухия след отпадането на Ботев (Враца) за Купата

"Не мога да кажа, че съм доволен, след като сме загубили"

За нашия отбор първенството е приоритет, заяви Сухия след отпадането на Ботев (Враца) за Купата

След минималната загуба на Ботев /Враца/ от Нефтохимик и отпадането на тима от турнира за Купата на България, наставникът на елитния представител Антони Здравков призна, че приоритет пред него и момчетата му е оставането на състава в групата на майсторите.

„Получи се напълно равностоен мач с оглед на това, че оставих седем души във Враца и дадох възможност на футболисти, които по-рядко играят, юноши, като някои от тях за първи път играха на ниво мъжки професионален футбол и Купа България. Всички се стараха, имаше само четирима от първия състав. Имахме възможност да изравним, а и допуснахме елементарен гол.

Не мога да кажа, че съм доволен, след като сме загубили. Тъй като не сме били толкова път от Враца и обратно, за да загубим. Имаше концентрация и желание, което е похвално. За нашия отбор първенството е много по-важно, но не мога да кажа, че подценяваме турнира за купата.

Постарахме се да направим най-доброто, за да се класираме. За съжаление не успяхме” коментира пред „Дарик” Тони Здравков, след което отдели внимание и на ситуацията с вратаря на домакините, който улови топката извън наказателното поле, но получи само жълт картон за проявата си:

„Според мен съдията се обърка в ситуацията в 80-ата минута. Не мисля, че е искал да подкрепи отбора домакин. Объркал се е, случва се на всеки.“
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки