Опашка от заместници на Стойчо се извила пред "Армията"

Опашка от кандидат-треньори се е извила на Армията, призна изпъл­нителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла. Освен Миодраг Йешич още шест-седем специалисти се натис­кат да сменят Стойчо Младенов

Опашка от заместници на Стойчо се извила пред "Армията"
Опашка от кандидат-треньори се е извила на Армията, призна изпъл­нителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла. Освен Миодраг Йешич още шест-седем специалисти се натис­кат да сменят Стойчо Младенов. На този етап обаче треньорска смяна в ЦСКА не се обсъжда. Шефовете на червените са доволни от работата на Стойчо и не мислят да го пипат.
 
- Думите на Йешич какво да ги коментирам. И аз искам да съм директор на Реал Мадрид, ама... Всеки иска в ЦСКА, не е само той. Кандидати имам... 6-7 за треньор -заяви пред „7 дни спорт" Майкъла. 
 
- Но в момента най-добрият вариант е Стойчо Младенов. Ня­мам забележки относно спортно-техническата му работа. Наясно сме с неговите качества, знаем какво е направил с ЦСКА. Всеки си има слаби и сил­ни страни, но когато сме доволни, няма как да го­ворим за нови треньори. Не е ставало на въпрос, в момента обсъждаме много по-сериозни неща. Иначе кандидати колкото щете. Аз искам човек, който мисли за ЦСКА за утре, вдругиден... за след пет години - каза още Майкъла.
 
Очевидно нов треньор на Армията няма да има засега. Въпреки че в мо­мента ЦСКА драпа за третото място, самият Стойчо Младенов няма никакво намерение да подава оставка. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки