1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Бандата: Показахме, че сме по-класният отбор и спечелихме

Бандата: Показахме, че сме по-класният отбор и спечелихме

Бранителят на ЦСКА Иван Бандаловски бе доволен от успеха на своя тим срещу Чавдар (Етрополе). „Армейците” спечелиха с 2:0 като гост първия мач между двата тима от 1/8-финалите на турнира за Купата на България и по този начин взеха ценен аванс преди реванша в София

Бандата: Показахме, че сме по-класният отбор и спечелихме

Бранителят на ЦСКА Иван Бандаловски бе доволен от успеха на своя тим срещу Чавдар (Етрополе). „Армейците” спечелиха с 2:0 като гост първия мач между двата тима от 1/8-финалите на турнира за Купата на България и по този начин взеха ценен аванс преди реванша в София.

Бандаловски призна, че е имало леко подценяване на мача, като все пак добави: „Показахме, че сме по-класният отбор и спечелихме”. Бранителят на ЦСКА похвали играчите на съперника, като заяви, че играят добре и имат бъдеще. „Надявам се да се развиват, хубаво е да има такива школи в България”, заяви защитникът.

Той добави, че ЦСКА ще търси задължителни три точки срещу Локомотив (София) в предстоящия мач от 15-ия кръг на „А” група.

„Вторият полусезон имаме доста добра програма и имаме добър шанс да атакуваме първото място”, коментира Бандаловски. Бранителят на ЦСКА опроверга появилите се по-рано през седмицата информации, че е посещавал дискотека в Благоевград.