1. Novsport
  2. - Испания
  3. Реал Сосиедад и Хетафе не се победиха - 1:1

Реал Сосиедад и Хетафе не се победиха - 1:1

Отборите на Реал Сосиедад и Хетафе направиха 1:1 в двубой от 15-ия кръг на Примера. Късни голове на Анхел Лафита (86) и Карлос Мартинес (90) донесоха по точка за двата отбора

Реал Сосиедад и Хетафе не се победиха - 1:1
Отборите на Реал Сосиедад и Хетафе направиха 1:1 в двубой от 15-ия кръг на Примера. Късни голове на Анхел Лафита (86) и Карлос Мартинес (90) донесоха по точка за двата отбора. 
 
През първата част на "Аноета" нямаше много голови положения. Гостите от "Колисеум Алфонсо Перес" се грижеха предимно за защитата си и търсеше контрите. Тимът на Филип Монтание не показа достатъчно идеи в атакуващ план.
 

В 47-ата Диего Ифран пропусна за баските след подаване на Рубен Пардо. В 67-ата Анхел Лафита удари греда при първото чисто положение за гостите. В 75-ата Давид Сурутуса не стреля точно от добра позиция. В 86-ата Лафита отбеляза за тима на Луис Гарсия Пласа след силен удар с глава при центриране на Хайме Гавилан. В 90-ата Карлос Мартинес изравни. Алберто де ла Бейя центрира на втората греда и бранителят засече с глава за крайното 1:1. 

Хета за момента запазва петата си позиция. "Чури урдин" продължават рейда си без поражение и вече са осми.