Силва във фитнеса, Гаджев тренира, Базил потича 30 минути (ВИДЕО+СНИМКИ)

Левски ще лети за Варна привечер

Силва във фитнеса, Гаджев тренира, Базил потича 30 минути (ВИДЕО+СНИМКИ)
В много добро настроение протече последната тренировка на Левски преди утрешния осминафинален реванш от турнира за Купата на България срещу Черно море, предаде репортер на Novsport.com. Въпреки студеното време, зимното слънце озари заниманието на "сините", което бе посетено от  шефа на ДЮШ Ясен Петров и членът на УС Ники Илиев, които се шегуваха заедно със "старото куче" Йовов. 







 
Базил де Карвальо потича 30 минути на днешната тренировка на Левски, след което напусна преждевременно терена, държейки се за бедрото. 

 
Халфът Владимир Гаджев, който вчера тренираше на облекчен режим, днес се подготвяше наравно с останалите си съотборници. Той се оплакваше от проблеми в глезена. Илиан Илиев може да даде почивка и на двамата за предстоящия реванш за Купата на България срещу Черно море утре. 







 
На изкуственото игрище на "Герена" не се появи нападелят Жоао Силва, който отиде да работи във фитнеса. 

Със сигурност мача във Варна пропуска Симеон Райков, който преди тренировката се появи в цивилни дрехи. Той остана на "Герена", но не, за да тренира във фитнеса. След тренировката той отново се появи в цивилни дрехи. 



 
След края на заниманието наставникът на "сините" - Илиан Илиев, ще определи групата за предстоящата визита на стадион "Тича" във Варна. Двубоят е утре от 13:00 часа. Левски ще пътува за морската столица с редовен полет привечер. 





Ето и видео от днешната тренировка на Левски:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки