1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Майкъла: Камбуров и Чочев още не са наши, всички имаме вина за Платини, ще си понесе глобата (+ВИДЕО)

Майкъла: Камбуров и Чочев още не са наши, всички имаме вина за Платини, ще си понесе глобата (+ВИДЕО)

"Някой е позволил на Платини да си тръгне, Емил Димитров мисля да го картотекирам, професионалист е

Майкъла: Камбуров и Чочев още не са наши, всички имаме вина за Платини, ще си понесе глобата (+ВИДЕО)
Изпълнителният директор на ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, изрази възмущението си от факта, че днешният реванш от осминафиналите в турнира за Купата на България срещу Чавдар, се е играл при толкова студено време и лоши атмосферни условия, предаде репортер на Novsport.com.
 
"Нормален мач, Етрополе не е от класата, която ЦСКА трябва да се притеснява. Безобразие е да се играе кръг декември месец при минус 7 градуса. Най-важното е, че играчите излязоха здрави, стана хубав мач. Благодаря на кмета на Благоевград, че ни приютиха и създадоха нормални условия за футбол", заяви шефът на ЦСКА. 
 
Впоследствие той се пошегува с президента на Чавдар Емил Димитров, след което обяви, че Камбуров и Чочев все още не са играчи на ЦСКА: "Мисля Емил Димитров да го картотекирам, не е лош трансферен удар, проследил съм го, той е професионалист и може да свърши работа на ЦСКА. Камбуров все още не е наш, Чочев и той. Има предварителен договор, но има период, в който да се картотекира". 
 
На въпрос, свързан с напускането на бразилеца Тасио през зимата, за което обяви наставникът на "червените" Стойчо Младенов, Майкъла заяви: "Това е решение на Стойчо Младенов, той си решава кой ще напусне. Задължително е обаче да си намалим заплатите, иначе ЦСКА не може да оцелее. Ще преговаряме и със Стойчо Младенов, това е много раздут бюджет и ще търсим вариант да редуцираме тези неща. ЦСКА, за да е клуб, това е начинът да се оправим, навсякъде в Европа се правят подобни работи. Всеки има бюджет, не можем да харчим повече, отколкото имаме. ЦСКА е отбор, който може да бие всеки, с всякакви футболисти". 
 
Георги Илиев не бе подминат и с въпрос за преждевременното напускане на Мишел Платини: "Непрофесионално, но преди това някой го е подготвил за този ход. Вината не е само в него. Някой му е позволил да си тръгне. Всички имаме вина за това, ще си понесе глобата и отново ще е Платини. Той е професионалист и не се съмнявам в него. Равенството с Локо (София) е добър резултат, не знам защо се подценяват столичните отбори". 
 
Той обяви още, че ремонтът на базата на ЦСКА ще завърши през пролетта: "Закъсняхме с един месец, нямахме средства, трябваше да изплащаме много пари на мениджъри и така ще си оправим терените от пролетта. Имахме страхотни комисионни към приятели на ЦСКА, но все пак никой не ни е карал на сила да подписваме такива договори". 
 
Накрая Майкъла загатна, че приходите от ТВ права за "армейците" ще бъдат около 200 хиляди лева, които той определи като "несериозни и смешни".  
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев