Вили Вуцов за Пламен Гетов: Той е усъвършенстван неможач

"Със Сашко Киров имаме договорка – кара лагерите с нас, след техния край ще решим дали подписваме или не", призна наставникът на Славия

Вили Вуцов за Пламен Гетов: Той е усъвършенстван неможач

Наставникът на Славия – Велислав Вуцов, отправи остри нападки към треньора в юношеската школа на Лудогорец – Пламен Гетов. Старши треньорът на „белите” определи бившия футболист като „усъвършенстван неможач”.

”Пламен Гетов е най-лицемерният и лъжлив човечец в българския футбол. Казвам го с ръка на сърцето. За мен да говори каквото иска, казва за баща ми, че му е съсипал кариерата. По онова време върху баща ми имаше огромен натиск. Ако не беше отишъл на Световно първенство заради баща ми, щеше ли да му се развие кариерата? Баща ми го закара там. Думите на този човек са ужасно гадни. Той помни ли кой го изкара в Португалия?

Като ръководител е усъвършенстван, завършен неможач! Той не правеше нищо в Плевен, само пушеше цигари. Там никой не го броеше за жив, само за майтап го имахме. Само му се търсят постове на този. Треньор по фаулове, скаут за юношите? Какви са тези длъжности.

В Разград явно само го ползват да говори със съдиите, но и за това не става, щом са го хванали. Да се извини на баща ми! Да си затвори устата и да се занимава с друго, не с футбол, че му е като китайската азбука. Баща ми не е казал нищо против Лудогорец”, коментира Вуцов в ефира на Канал 3 пред Крум Савов.

Наставникът на „белите” коментира и предстоящата селекция на отбора, като потвърди, че клубът ще освободи повече от седем човека. Вуцов сподели, че Славия има договорка с юношата на Левски Сашко Киров, като заяви, че той ще кара лагерите с клуба, а след като те приключат, ще бъде взето решение дали ще подпише с „белите”.

”Ще освободим повече от седем човека, няма да имаме проблем. Най-лошото наказание за един футболист е да е здрав и да не играе. Със Сашко Киров имаме договорка – кара лагерите с нас, след техния край ще решим дали подписваме или не. Ние в неговите качества не се съмняваме.

Имаме и играчи, които ще преотстъпим. Искаме играчи, които ще вдигнат нивото и ще могат да помогнат. Няма да взимаме играчи, които не могат да ни помогнат.

Французинът, който взимаме, е с много богата визитка. Имаме големи очаквания за него. Остава ни да вземем един силен нападател. Няколко човека от юношите също ще се качат при мъжете”, заяви наставникът на Славия.

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

Добри новини в Локо София: Ивайло Найденов остава

Звездата на тима преподписа за още 12 месеца

Шефът на „соколите“ обяви важна новина за легенда

Ясно е бъдещето на Пламен Гетов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки