1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Мулдер държи Левски в шах до последно за новия договор

Мулдер държи Левски в шах до последно за новия договор

Холандецът е обявил, че на 9 януари ще даде отговор на последната оферта, която му бе отправена

Мулдер държи Левски в шах до последно за новия договор

Дъстли Мулдер ще държи "Левски" в шах до последно. "Сините" не успяха да постигнат договорка с него в навечерието на Нова година. Холандецът е обявил, че на 9 януари ще даде отговор на последната оферта, която му бе отправена.

Тогава тимът се събира за първа тренировка. Договорът на "лалето" изтича през лятото, а опитите да бъде удължен до сега удрят на камък. Въпреки това обаче "сините" не търсят заместник на Дъш. На "Герена" все още не могат да се похвалят с подпис и набелязаните играчи от чужбина, научи "Стандарт".

"По-добре да закъснеем с един ден, но да вземем това, което ни трябва - качество", категорични са от "Левски".

Покрай селекцията на "Герена" върви ударна работа и около попълването на документацията за началото на строителната дейност на новия стадион.

"Работихме по въпроса до вечерта на 28 декември и продължихме с пълна сила в първия работен ден за 2013 г. Поехме ангажименти и искаме да ги изпълним", коментираха "сините".

В "Левски" са категорични, че разрушаване тип "Росунда" няма да се състои, както се тиражираше преди Нова година.

"Все пак ние ще трябва да играем мачове на "Георги Аспарухов" до края, така че няма как да съборим всичко и феновете да си вземат за спомен парчета", обявиха от "Левски".

Освен това част от материалите ще бъдат използвани при изграждането на новите трибуни.