Краснодар се отказа от Марселиньо

ФК Краснодар смята да се откаже от опитите си да привлече Марселиньо. Ръко­водството на руския тим е замразило преговорите с Лу­догорец за правата на брази­леца

Краснодар се отказа от Марселиньо
ФК Краснодар смята да се откаже от опитите си да привлече Марселиньо. Ръко­водството на руския тим е замразило преговорите с Лу­догорец за правата на брази­леца. Причината са прекале­но високите финансови изисквания на зелените. Ве­роятността да се стигне до трансфер на 28-годишния футболист значително на­маля, след като воденият от Славолюб Муслин тим си осигури Сергей Петров от Зенит. 
 
Руснакът играе на съ­щия пост, на който и звезда­та на разградчани, като е значително по-млад от него. Така въпреки че бившият наставник на Левски харесва играта на Марселиньо, поч­ти сигурно до негов транс­фер в Краснодар няма да се стигне. 
 
Затова ръководството на Лудогорец вече работи върху други варианти, където да продаде бра­зилеца, като той вече е бил предложен и на Амкар Перм. Интерес към него продължа­ва да има и корейският Поханг Стийлърс. Босът на разградчани Кирил Домусчиев обяви, че цената на бра­зилеца е 1.5 милиона евро и че на този етап той е най-възможният трансфер навън. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки