Тони Здравков: Варела е прекалено скъп за ЦСКА

"Не виждам как може да се осъществи този трансфер, след като той си има договор за преотстъпване с нас до лятото", каза треньорът на Ботев (Вр)

Тони Здравков: Варела е прекалено скъп за ЦСКА
Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков заяви, че очаква уругваецът Игнасио Варела да се присъедини към отбора. Според специалиста Варела е прекалено скъп за ЦСКА и няма да ходи на "Българска армия". 
 
"Към финала сме със селекцията. Това са момчетата, на които ще разчитаме през пролетта. Чакам и последните двама да се присъединят към нас - това са Бруно Висенте и Варела. За последния, едва ли ще се озове в ЦСКА, защото той е прекалено скъп за тях, а по друг начин не виждам как може да се осъществи този трансфер, след като той си има договор за преотстъпване с нас до лятото. Евентуално днес или утре може да привлечем един нападател, но на този етап няма нищо сигурно и затова няма да споменавам имена“, каза наставникът след победата с 3:2 над Локомотив (София).
 

"Мач с две лица. През първото полувреме играхме по-добре, по-организирано, по-компактно. Нямахме никакви проблеми от към игрова обстановка. През второто полувреме отборът подцени нещата. Новите не влязоха концентрирани, но това е нормално. След 15-ата минута като вработиха пак се получи това, което исках. Определено съм доволен от старанието на всички в мача. В никакъв случай  Локомотив София не играха по-слабо от нас. И те си имаха своите шансове, пропуснаха положения, можеха и те да вкарат повече голове, същото се отнася и за нас. Важното е, че във всеки един мач отборът се старае да показва ниво. Надявам се мнението на хората от трибуните, които наблюдаваха днешния мач, че много отбори ще берат ядове с нас, да се препокрие", допълни Здравков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки