Сензациите в пресата: Ботев (Пловдив) връща Дембеле в България

Зума води на "Лаута" млажежки национал на Еквадор

Сензациите в пресата: Ботев (Пловдив) връща Дембеле в България
Гара Дембеле в плановете на Ботев, гърми "7 дни спорт"
 
Ботев Пд обмисля осъ­ществяването на истинска трансферна бомба през тази зима. Жълто-черните са се прицелили в бившата голова машина на Левски Гара Дембеле.
 
Според ин­формациите, достигнали до „7 дни спорт", 26-годишният французин с малийски корени е попаднал в селекционните планове на спортно-техническото ръководство на пловдив­чани още след отварянето на зимния трансферен прозорец.
 
Дембеле, който дебютира в българското първенство с екипа на градския съперник Локо Пд, е низвергнат в насто­ящия си отбор Фрайбург. Тимът от германската Бундеслига, където акос­тира от Левски през ля­тото на 2011-а срещу 2,3 млн. евро, се опитва да се отърве към него, като се­риозен интерес към него проявява подвизаващият се във Втора Бундеслига Енерги Котбус. Според слуховете в Пловдив Ка­нарчетата умуват дали до затварянето на пазара да се пробват да го взе­мат като преотстъпен от Фрайбург до края на сезона.
 
- Слуховете за Гара Дембеле не отговарят на истината - отсякоха пред „7 дни спорт" от ръковод­ството на Ботев Пд.
 
Според запознати оба­че Гарата наистина е фи­гурирал в плановете на пловдивчани, но въпро­сът е дали до този момент са били предприети кон­кретни действия, или са възникнали причини, по­ради които трансферът не може да се получи. Както е известно, ненадейно се появи възможността на Колежа да се озове Валери Божинов, който
обаче в крайна сметка предпочете да подсили втородивизионния Виченца. 
 
Иначе треньорът на жълто-черните Стани­мир Стоилов продължава да се надява на Колежа да пристигне Валери Домовчийски, който не влиза в сметките на Дуисбург, но желае да остане в Германия. 
 
Мъри има и холандски варианти за атаката на тима, като под тепетата правят всичко възможно да привлекат качествен таран. Един от крайните варианти е скъсалият с Локо Сф бивш нападател на тима Георги Христов.
 


Зума води на "Лаута" млажежки национал на Еквадор, пише "Меридиан мач"
 
Ръководтвото на Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече младежки национал на Еквадор. Лично спортният директор на "черно-белите" Христо Бонев се е заел със задачата да доведе на "Лаута"  качестен нападател. Мениджър, който е близък приятел на Зума реди трансфера на южноамериканеца, като се очаква футболистът да пристигне под тепетата до дни.
 
"Говорих с мой приятел германски мениджър, като като най-вероятно в неделя ще пристигне еквадорски младежки национал. Агентът ми е приятел, с когото учихме в Кьолнската школа и ми обеща качествен таран. Ще трябва обаче първо да му изкара шенгенска виза, защото е еквадорец. Надявам се да ни пасне и да ни помогне да гоним целите си през пролетта", заяви Бонев.
 
Днес "смърфовете" играят втората си контрола за годината срещу Черноморец (Бургас). Мачът е от 12:00 часа в Поморие. След него отборът се прибира от първия си подготвителен лагер. 
Официално: Локомотив (Пловдив) привлече Данило Полонский от Пирин

"Смърфовете" взеха младия украинец

Локо (Пловдив) с интерес към вратаря на сензацията Марек Константин Костадинов

Стражът изпраща брилянтен сезон зад себе си

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки