1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Карачанаков и Марсиньо остават в лагера на "червените"

Карачанаков и Марсиньо остават в лагера на "червените"

Двамата ще се подготвят индивидуално

Карачанаков и Марсиньо остават в лагера на "червените"

Контузените футболисти на ЦСКА Антон Карачанаков и Марсиньо минаха контролни прегледи в клиниката "Аджъбадем" в Истанбул вчера, пише "Тема Спорт".

 

След тях стана ясно, че те няма да се връщат в София, а ще останат в лагера на червените в Турция по време на цялата подготовка. С тях ще се занимава индивидуално кондиционният треньор Роко Перота. Марсиньо ще бъде готов да се завърне на терена през последната третина на месец март, докато Карачанаков ще е на линия чак в края на май, което означава, че ще се появи в игра по време на лятната подготовка на отбора за следващия сезон.

 
Днес през клиниката "Аджъбадем" за обстойни медицински изследвания ще минат последните две нови попълнения на червените Спас Делев и Игнасио Варела.
 
 
В същото време стана ясно, че Роко Перота почти сигурно ще запази поста си в ЦСКА. Той ще работи само с контузените футболисти, а основната част от кондици-онната подготовка ще се води от Дарко Обрадович. Така армейците ще имат двама чуждестранни специалисти по физическа подготовка през пролетния полусезон - сърбин и италианец.