Кьосов пред напускане на ФК Банско

Футболистът е подал молба за напускане

Кьосов пред напускане на ФК Банско

Вайс Кьосов все още е футболист на Банско и договорът му не е прекратен, съобщи изпълнителният директор на втородивизионния клуб Красимир Горанов. Горанов уточни, че Кьосов е подал молба за напускане, която ръководството по всяка вероятност ще удовлетвори. 
 

"Футболистът подаде писмена молба, като изтъква най-вече семейни причини за желанието си да напусне нашия мъжки отбор. Иска да се регистрира в бюрото по труда. Дали ще бъде честен към нас, не мога да кажа, но смятам да му вляза в положение и да го освободя по взаимно съгласие. До този момент договора му все още не е прекратен", каза Горанов. 


"Ако Вайс Кьосов ни напусне, то със сигурност ще запълним мястото му с друг футболист. Имам разговор да се завърне отново при нас Веско Стойков, който остави отлични впечатления, когато бе футболист в мъжкия отбор на Банско преди две години. Дори има вероятност той да вземе участие в контролния мач срещу третодивизионния отбор на Струмска слава Радомир, който ще се играе на терена в село Мурсалево в неделя", допълни той. 


Следващата проверка на ФК Банско ще бъде утре срещу Оборище (Панагюрище) отново на терена в Мурсалево.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки