Германия обърна Франция насред Париж (ВИДЕО)

Бундестима бие с 2:1 "петлите"

Германия обърна Франция насред Париж (ВИДЕО)
Националният отбор на Германия постигна престижна победа с 2:1 над тима на Франция в контрола. Срещата се игра на "Стад де Франс" в Париж пред около 75 хиляди зрители.
 
Двубоят започна с натиск на гостите и неточни удари на Кедира, Йозил и Гомес. От своя страна "петлите" изглеждаха объркани в началото на двубоя и допускаха лесно немците в близост до наказателното си поле. 
 
Така дойде 21-ата минута, когато Маншафта бе на косъм от откриване на резултата, ала ударът с глава на Пер Мертезакер срещна гредата. 
 
След преполовяването на полувремето домакините се съвзеха и удари на Валбуена и Бензема бяха спасени от Нойер. 
 
В самия край на полувремето пък, Бензема можеше да даде аванс на своите, ала шутът му от фаул срещна гредата. 
 
Само няколко секунди по-късно, "петлите" все пак откриха резултата след гол с глава на нисичкия Валбуена. Тогава кълбото бе центрирано от статично положение в пеналта на Бундестима, където Сисоко продължи с глава за Валбуен, който отблизо не сбърка за 1:0. 
 
Втората част стартира ударно за Германия, след като в 51-ата минута Томас Мюлер възстанови статуквото. Той бе намерен в наказателното поле от Гюндоган и със силен шут в горния десен ъгъл се разписа за 1:1.
 
След попадението французите имаха няколко силни минути, но Бензема, Рибери и Валбуена стреляха неточно. 
 
Последваха нови два пропуска на Бензема и Рибери, след което поговорката "не вкараш ли, ще ти вкарат", влезе в пълна сила. В 74-ата минута Йозил изведе елегантно Кедира в наказателното поле, а опорният халф с десния крак направи обрата пълен - 2:1. 
 
Този гол стъписа "петлите", които опитаха да отвърнат на удара до края на срещата, но се отчетоха единствено с един точен изстрел на Рибери, спасен от Лорис. 

Резултатът обаче остана непроменен и така Германия победи Франция с 2:1 в контрола, играна в Париж. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки