Гуардиола отмъква Бейл от лапите на Реал за 50 млн. паунда

Пеп Гуардиола е готов да влезе в битка с Реал (Мадрид) още веднъж – този път за подписа на Гарет Бейл от Тотнъм, гласи най-горещият слух от Острова днес. За целта е приготвена сумата от 50 млн. паунда.

Гуардиола отмъква Бейл от лапите на Реал за 50 млн. паунда
Пеп Гуардиола е готов да влезе в битка с Реал (Мадрид) още веднъж – този път за подписа на Гарет Бейл от Тотнъм, гласи най-горещият слух от Острова днес. За целта е приготвена сумата от 50 млн. паунда. Новият наставник на Байерн дори е поставил специален разузнавач на крилото преди сензационния трансфер през лятото.
 
Гуардиола ще разполага с трансферен бюджет, възлизащ на 100 млн. паунда през лятото, като шпионите на баварците са поели задачата да намерят най-големите таланти в света преди да бъде оформен окончателният списък с целите.
 
Според „Дейли Мейл” Бейл твърдо стои в умовете на новото спортно-техническо ръководство на Байерн.
 
Бъдещето на футболиста беше обект на интензивни спекулации през последните две лета и звездата на „Спърс” отново ще се превърне във водеща тема в края на сезона.
 

Често се говореше, че Реал са фаворити за уелсеца. Но сега Гуардиола, чийто тим на Барселона доминираше в испанския и европейския футбол през последните години, е готов да се включи в битката за Бейл, обобщава изданието.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки