Майкъла си давал половината заплата за ЦСКА, помагал на "Титан" с пари

Бюджетът на ЦСКА е най-големият в А група, даваме 9 млн. лв. за заплати, разкри Георги Илиев

Майкъла си давал половината заплата за ЦСКА, помагал на "Титан" с пари
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че дава половината си заплата за клуба и прибира едва половината от парите в джоба си. Той разкри, че ЦСКА плаща 9 млн. лв. за заплати, като според него никой друг клуб в А група няма по-висок бюджет.

„ЦСКА има най-големия бюджет. В ЦСКА се плащат най-големите заплати – 9 млн. лв. – чисти, без другите неща”, обясни Майкъла пред „ТВ7”.
Той обясни, че предложената му заплата от „Титан” му се видяла прекалено голяма и затова сам предложил половината пари да отиват за развитие на клуба.

„За мен беше нереално висока тая заплата. Казах, че искам половината, а другата да отива за клуба”, споделя той.

Георги Илиев разкри и други любопитни неща около собствениците. В „Титан” често закъсвали с парите и Майкъла лично помагал за издръжката.

„Има периоди, в които „Титан” закъсва с пари и помагам аз. Не искам да коментирам с колко, но правим нещата заедно”.

Илиев за пореден път покани Христо Стоичков да заеме ръководен пост, като каза, че не иска да бъде шеф на Камата, а двамата да работят заедно. Майкъла се обяви за по-добър управник от Стоичков.

„Много уважавам Стоичков, защото той е една реликва в българския футбол. Аз не искам да съм му началник, а да дойде да ръководи. Мислиш ли, че той може да направи тия неща, които аз правя? Гарантирам, че не може”, отсече Майкъла.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки