1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Генов: Честитя победата на ЦСКА

Генов: Честитя победата на ЦСКА

"Нямам обяснение за безидейната игра, но има и такива мачове", заяви наставникът на "смърфовете"

Генов: Честитя победата на ЦСКА
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов, призна, че няма обяснение за играта на тима си при днешната загуба с 0:2 от ЦСКА, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Локомотив" и бе от програмата на 18-ия кръг на "А" група. 
 
"През първото полувреме загубихме мача, заслужена победа за ЦСКА. Допуснахме много грешки в дефанзивен план, не можахме да се противопоставим, направихме персонална грешка от корнер, след това падна и втори гол. Още там си решиха мача ЦСКА, това все пак са футболисти с много опит", заяви специалистът на пресконференцията след края на мача. 
 
"Нямам обяснение за безидейната игра, но има и такива мачове. Други ни бяха амбициите, но играеш толкова, колкото ти позволява съперникът. През второто полувреме се опитахме да променим нещата, но не ни стигнаха силите. Накрая малшанс и с изпуснатата дузпа, но има го това във футбола. Не можахме и на 50% да покажем това, което можем, нямахме ден", заяви с тъга Генов. 
 
"Не бих казал, че ни липсва самочувствие, но в днешния мач си пролича именно това. Надявам се повече да не показваме подобно поведение", завърши наставникът на Локо (Пловдив).