Петричев: Петев остава поне до лятото

Цел номер ед­но остават не толкова титлите и купите, колко­то да радваме феновете с красива игра

Петричев: Петев остава поне до лятото
Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Петричев заяви след издънката с Пирин ГД (1:1), че няма шанс старши треньорът Ивайло Петев да бъде осво­боден от поста си до края на сезона.
 
"Не бих казал, че емоции­те са утихнали. Хубаво е да преспим, за да правим правим генерални изводи. Трябва да преосмислим какво се случи на "Лудогорец Арена". Все още съм под въздействие на разочарованието и не искам да се ангажирам с крайно мнение", коментира Петричев пред "Канал 3" веднага след края на двубоя.
 
"За мен ситуацията е, че плащаме данък на този офанзивен футбол, който играем. Имаме проблеми с отбори от дъното на та­блицата. Затварят се и не намираме пътя към врата­та им. Затова се получа­ват такива резултати. На­шите момчета имаха жела­ние да постигнат победа­та, но не ни се получаваше. Липсваше ни шанс, остро­та в атаката, особено през първото полувреме. Прос­пахме го и затова се стигна до този резултат. Но ако не се получават такива ре­зултати, нямаше да има ин­трига в първенството, а такава сега има. Битката за титлата ще се води до края на сезона. Ще продължим да изповядваме офанзи­вен футбол с всичките ри­скове, които поемаме", каза шефът на разградчани.
 
"На мача в Стара Загора нямахме голово положение и резултатът бе закономе­рен (б.а. - Берое - Лудогорец 0:0). Днес имахме повече по­ложения и мачът се разви по-различно, но резул­татът е 1:1. Треньорският щаб ще трябва да направи нужния анализ и корекции през паузата. Цел номер ед­но остават не толкова титлите и купите, колко­то да радваме феновете с красива игра. И миналата година казвахме същото, и сега не сме променили виж­дането си. Тази наша поли­тика има последовател­ност. Ние не сме от типа отбори, които биха играли затворено само и само да откраднат точка. На пър­во място искаме да практи­куваме красив футбол и не виждам причина да проме­няме стила си", добави Петричев.
 
"Постът на Ивайло Пе­тев не е застрашен. Поне до лятото мога да кажа, че няма да се случат подобни неща в нашия клуб. Щабът продължава да има нашето доверие. Те са хората, кои­то имат картбланша да на­правят нужните корекции", добави изпълнителният ди­ректор на шампионите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки