1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Сензациите в пресата: Лобират пред Илиан да върне Пелето

Сензациите в пресата: Лобират пред Илиан да върне Пелето

И още: ЦСКА продава Крачунов при първа добра оферта, синът на Емил Кременлиев пред трансфер в А група

Сензациите в пресата: Лобират пред Илиан да върне Пелето
Сензациите в пресата днес, събота, 23 март 2013 година:

Тема Спорт: Лобират пред Илиан да върне Пелето

Изгоненият от първия отбор на Левски Станислав Ангелов може скоро да се завърне в тима.

Част от ръ­ководителите на сините вече са провели разговор с треньора Илиан Илиев и са го приканили да опрости ка­питана. Засега обаче специа­листът остава непрекло­нен.

Възможно е обаче все пак Ангелов да бъде върнат в състава следващата сед­мица. В момента Пелето ня­ма достъп до съблекалнята. Той тренира индивидуално, но по различно време от съотборниците си.
Тема Спорт: Продават Крачунов при първата по-добра оферта
 
ЦСКА ще опита да про­даде Пламен Крачунов през лятото. 23-годишният бранител премина на "Ар­мията" от Локомотив Пловдив през август 2011 година и изигра близо 40 мача като титуляр за чер­вените. Той обаче автома­тично губи мястото си в стартовия състав след ре­абилитирането на Коста­дин Стоянов, който отсе­га нататък ще партнира на Апостол Попов в центъ­ра на отбраната.

Червени­те ще продадат Крачунов в чужбина при първата по-добра оферта за каквото в конкретния случай се смя­та сума от поне 350 000 евро.

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще команди­рова скаута си Иво Димов за нови попълнения в Бразилия, Аржентина и евенту­ално Колумбия. Бившият играч на Черно море ще пъ­тува за Южна Америка през април. Основната му цел ще бъде да наблюдава полузащитник.

Идеята е през лятото на "Армията" да акостират играчи от ранга на Лукас Саша и Марсиньо. И двамата излязоха без пари на червените, а Саша дори се превърна в основен играч. Те бяха предложени на ЦСКА именно от Димов. Ска­утът на червените от вторник е в Сливен и наб­людава тренировките на отбора.

Меридиан мач: Славия взима батко на Гошо Петков за резерва

Проблемите с кон­тузии на вратарите принудиха ръководс­твото на Славия да потърси спешни ал­тернативи и да осигури по-стабилна ре­зерва на Георги Пет­ков вместо юношите от школата.

Помощник-треньорът Асен Букарев е бил натоварен със зада­чата да говори с от­казалия се от актив­на кариера бивш страж на ЦСКА, Миньор (Пк) и Берое Ивайло Иванов. 38-годишният вра­тар вече се е насочил към треньорска кариера, но „белите" са готови да го анга­жират до края на се­зона. Самият Пет­ков, който наскоро навърши 37, лекува бронхит в Санданс­ки, но се очаква да е възстановен за дву­боя с Берое след па­узата в първенство­то.

В момента няма свободни вратари, които не са обвърза­ни с договори с клу­бове от NEWS7 фут­болно първенство или от „Б" група. От Славия проучват въпроса с евентуал­ното връщане на преотстъпения в Лю­бимец Диян Вълков, но трудно биха уре­дили завръщането му по средата на се­зона.

Освен Иво Иванов опция пред Вили Вуцов и тре­ньора на вратарите Валентин Захариев е и работещият в шко­лата Николай Чавда­ров. Той също би могъл да бъде кар­тотекиран като ама­тьор. Вили Вуцов работи с него и при престоя си начело на Марек.

24 часа: Синът на Емил Кременлиев пред трансфер в А група
 
Синът на Емил Кре-менлиев - Георги, може да заиграе в елитната ни група през ля­тото. В момента той рита за аматьорския „Обори­ще" (Панагюрище) в Юго­западната трета дивизия и е един от най-стабилните футболисти на отбора. Георги играе като ляв краен бранител.

На няколко пъти той е бил наблюдаван от новия наставник на Монтана Стойчо Стоев, чиято зада­ча е да спаси отбора от из­падане и паралелно с това да го подсили за новото първенство. Стоев вече спечели точка при гостува­нето на Левски в София и предизвика сериозни съ­тресения на стадион „Геор­ги Аспарухов".

В Панагюрище имаха до­ста амбициозна програма, като в един момент бяха привлекли в тима Тодор Кючуков, Александър Томаш и синовете на Стойчо Младенов - Александър и Стойчо-младши. След това обаче всичко се разпадна. 
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев