Боби Михайлов: Ние традиционно добре играем там (+ВИДЕО)

"Настроението е добро, дано да сме доволни и след мача, точката ще бъде много добре", каза президентът на БФС

Боби Михайлов: Ние традиционно добре играем там (+ВИДЕО)
Президентът на БФС Борислав Михайлов, изрази надежда и оптимизъм, че националният ни отбор ще успее да се пребори за нещо при визитата си на Дания утре, предаде кореспондент на Novsport.com. Както е известно, от 21:15 часа "червения динамит" среща "лъвовете" в световна квалификация за Мондиал 2014. 
 
"Настроението е добро, надявам се и във вторник вечер след мача да сме доволни. Много важна среща с оглед крайното класиране, но както сме казвали неведнъж пред вас, играем мач за мач и накрая вече ще броим точките", заяви Борислав Михайлов при отлитането на отбора с чартър до Копенхаген от летище "София". 

 
"Победата на Дания над Чехия показва, че групата е равностойна. В момента явно Дания връща своята форма, така че наистина не е изненадваща голямата победа и то на чужд терен срещу Чехия", анализира успеха с 3:0 на "червения динамит" над Чехия Борислав Михайлов. 

 
"Мач с мач не си прилича по принцип, но трудно се играе в Дания, със сигурност. Ние традиционно добре играем там, въпреки че винаги в последните години сме губели от тях. На европейско и преди това на "Народна армия" загубихме 0:2 в едни важни квалификации, в които бяхме добре до момента (квалификациите за СП 2002), така че надявам се треньорите и играчите да са си свършили работата, както досега и да имаме късмет. Точката ще бъде много добре", заключи Боби Михайлов. 

Ето и видео от изкаването на Боби Михайлов и заминаването на националите!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки