Сензациите в пресата: Славия отмъква талант на Локо (Пд)

Левски точи ножа на защитник

Сензациите в пресата: Славия отмъква талант на Локо (Пд)
Славия отмъква талант на Локо (Пд), твърди "Тема спорт"
 
Славия е на път да измък­не младока Серафим Михай­лов от Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Бели­те са доста настойчиви в опитите си да примамят нападателя на "Овча купел" и дори са му предложили предварителен договор. Както е известно, в момен­та той няма професионален контракт с Локо.
 
Причина­та е, че Михайлов все още не е навършил 18 години. Той ще стори това на 25 април. Затова белите няма да плащат трансферна су­ма, ако успеят да го вземат, а само обезщетение на смърфовете и родния клуб на играча Спартак Пловдив.
 
Серафим Михайлов нашу­мя през януари 2012 година. Тогава той започна проби в английския Манчестър Си­ти. През юни направи дори няколко тренировки с пър­вия тим. Михайлов обаче така и не успя да подпише договор с англичаните. За­това през есента се завър­на в България. Той реши да приеме офертата на Локо Пд и на 26 октомври се присъедини към черно-белите. 
 
Само 5 дни по-късно нап­рави своя дебют с черно-бялата фланелка. Младокът се появи като резерва срещу Литекс (0:0) за Купата на България.
 
Стартът му бе обеща­ващ, но след това Михайлов много рядко получаваше шанс за изява. В А група до момента е взел участие в само в 5 мача - престоял е на терена едва 132 минути. Той все още не е реализирал гол. 
 


Левски точи ножа на защитник, пише "Меридиан мач"
 
Левски ще разкара едно от най-новите си попълнения след края на сезона. Става дума за защитника Пламен Димов, кой­то беше привлечен през зимната пауза от Черноморец за над 200 000 лева. 
 
Брани­телят изпитва много трудности с аклима­тизацията си на „Герена" и все още не е дебютирал в официален мач. От клуба разкри­ха, че обмислят да преотстъпят младия защитник да се обиг­рава в клуб от елита, защото към днешна дата не е готов да иг­рае в Левски.
 
Междувременно контузията на халфа Владимир Гаджев продължава да държи на нокти спортно-тех­ническия щаб на „си­ните". Все още не се знае колко е сериозна травмата в лявото ко­ляно, която играчът получи по време на мача с Дания. Халфът посети УМБАЛСМ „Пирогов", където премина ядрено-магнитен резонанс. Сай­тът на Левски съобщи, че днес предстои кон­султация, след което лекарският щаб на „сините" ще се произ­несе за диагнозата и за предстоящото ле­чение на футболиста. На този етап сигурно изглежда единствено, че Владимир Гаджев ще пропусне гостува­нето на Черно море в събота.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки