Радуканов: Уважавам всички противници, няма да подценим Миньор (+ВИДЕО)

"Работихме добре през паузата, това трябва да се види в неделя", заяви наставникът на ЦСКА

Радуканов: Уважавам всички противници, няма да подценим Миньор (+ВИДЕО)
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, обеща, че неговите възпитаници няма да подценят закъсалия финансово Миньор в неделя, когато двата отбора се изправят един срещу друг на "Българска армия" в мач от 19-ия кръг на "А" група "News 7 футболно първенство", предаде репортер на Novsport.com.  
 
"Паузата беше ползотворна. Бяхме на лагер в Сливен, направихме 2 тренировки, играхме контрола с Нефтохимик. Добре се вложиха футболистите на лагера, нямахме контузени, което бе и най-радващото. През тази седмица също работихме добре върху физически и някои тактически неща, това, което сме свършили на този етап, ще се види други ден на терена", започна Радуканов на официалната си пресконференция преди мача с перничани.
 
"Уважавам всички противници, в това число и Миньор. Знаем за проблемите, които имат, те ще играят на 100 процента, защото всеки иска да се доказва срещу Левски и ЦСКА. В България за подценяване не трябва да се говори според мен. Целта ни е да спечелим мача, така че няма да подценим Миньор", обеща младият специалист. 

 
Бг Моуриньо обяви, че е гледал последния мач на Миньор срещу Литекс и изказа симпатии към "чуковете": "Наблюдавахме последния мач на Миньор с Литекс. В България не трябва да има никакво подценяване, защото всички отбори могат да играят приличен футбол. Треньорът на Миньор Тодоров работи добре, все пак събра отбор 2 седмици преди началото на първенството. Създадоха много проблеми на Литекс". 
 
Милен Радуканов поздрави и националният селекционер Любослав Пенев за работата му с "лъвовете" и обяви, че ще работи, за да може в националната гарнитура да има играчи на ЦСКА: "Поздравявам Любо Пенев и екипа му за това, което правят. Ще работим да имаме играч в националния отбор, защото това е удоволствие за всеки един треньор". 

 
Наставникът на ЦСКА призна още, че е гледал и последните мачове на Левски и Лудогорец, но предпочита да се концентрира върху целите само на своя тим: "Видяхме какво се случи с Левски и Лудогорец в последните мачове. Ние обаче си гоним нашите цели, които са спечелване на купата и обиграване на отбора. Трябва да налагаме млади момчета, вече трима юноши тренират с отбора". 
 
"Утре имаме открита тренировка, въобще, когато тренираме тук и имаме възможност, тренировките ще са открити. Иначе в повечето случаи тренираме на Панчарево", завърши Милен Радуканов. 

Ето и пълен видеозапис от пресконференцията на Радуканов!
 
Турицов вече тренира с ЦСКА

Вчера защитникът преподписа с "армейците" за 2+1 години

Промяна в контролата Левски - Черно море

Срещата отново ще е с вход свободен за феновете

Станислав Генчев дава шанс на Антоан Стоянов в Левски?

Върналият се от наем в Емполи халф, впечатлява от началото на подготовката

БФС поздрави Илиан Илиев за рождения ден

Треньорът на Черно море и национален селекционер навършва

Георги Иванов празнува рожден ден

Президентът на БФС навършва 48 години

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки