Стоичков отсвири Левски

"Първа и единствена цел за момента пред нас е мачът с Ботев Враца", каза Камата

Стоичков отсвири Левски

Треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че не се притеснява от Левски и Лудогорец. Ловчанлии приемат в сряда, 3 април, сините в четвъртфинален мач реванш за Купата на България. След това в неде­ля, 7 април, оранжевите гостуват на Лудогорец в 20-ия кръг на първенство­то.

"Първа и единствена цел за момента пред нас е мачът с Ботев Враца. Не казвам, че те са по-силни от Левски или Лудогорец, но първо с тях трябва да играем. Нашата единстве­на цел в момента в събле­калнята е да мислим за съ­бота. Това, което ще е в сряда или другата неделя, ни най-малко не трябва да ме притеснява. Защото трябва да сме готови", каза Стоичков npeд TV7.

Камата похвали и играта на националния отбор за ма­ча с Дания (1:1). "Самите футболисти разбраха, че имат сили да се преборят с по-голе­ми звезди. Оттук нататък въпросът е дали ще успеят да бъдат готови за още по-тежки битки. Тези вече са за­минали. Тези двубои, които ни предстоят, особено 6 Италия, а след това в Малта и Армения... Следващите 3 мача ще са убийствени", по­сочи той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки