Емил Велев: В Своге няма диги и тухли

Пред вратарските полета няма много трева, но иначе те­ренът е в перфектно състояние

Емил Велев: В Своге няма диги и тухли
Старши треньорът на Локо София Емил Велев спо­дели, че теренът в Своге се намира в много добро състояние. Той уточни, че се е създала излишна исте­рия около двубоя и това къде ще се играе.
 
"Стадионът в Своге си има лиценз и ако хората от БНТ не бяха направили проблем, никой нямаше да каже нищо. Не знам защо се създава такава еуфория и истерия около мача. Не смятам, че Лудогорец не са искали да играят в Своге. Никъде не съм видял да се оплакват. Те много добре знаеха къде ще ги приемем, след като стадионът в "Надежда" няма лиценз. Аз също съм добър треньор, който разполага с качест­вени футболисти и иска те да играят на добри те­рени. Какво си мислите, че ще видите в Своге - дупки, разкопан терен, диги или тухли?! Да, може би пред вратарските полета няма много трева, но иначе те­ренът е в перфектно състояние. Все пак стади­онът има лиценз. Хайде да спрем да говорим за тези глупости. За мен във всеки мач дори да играем на асфалт, и за двата отбора е едно и също", каза Кокала.
 
Той добави, че Локо е длъ­жен да вземе точки от то­зи сблъсък, независимо че играе с Лудогорец.
 
"Постоянно говоря на футболистите, че тази среща не е по-специална. Дали е с Лудогорец, дали е с Левски, дали е с Монтана за нас всеки мач е мно­го важен. До края на пър­венството трябва да се борим за всяка точка. Ня­маме необходимия актив, който да ни държи спо­койни. Затова независимо с кой играем, трябва да печелим", уточни трень­орът. 
 
Той коментира и назначението на Станис­лав Тодоров. "Нямам от­ношение към него. За как­во да имам? Той е между­народен съдия. Не вярвам да има втори Ахмед Ах­мед", завърши в свой стил Кокала.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки