Пандев все пак гласувал за Моуриньо

Македонската футболна федерация излезе с официално съобщение относно скандала с манипулирания вот при избор на треньор на годината

Пандев все пак гласувал за Моуриньо
Македонската футболна федерация излезе с официално съобщение относно скандала с манипулирания вот при избор на треньор на годината. Първо Жозе Моуриньо обяви, че хората във ФИФА са нагласили резултатите в полза на Висенте дел Боске. После и капитанът на западната ни съседка Горан Пандев каза, че е гласувал за Жозе, а вотът му е отишъл при селекционера на Испания.
 
От ФИФА обаче извадиха анкетната карта на Пандев и в нея ясно бе записано “Висенте дел Боске”. Това принуди македонската федерация да вземе отношение.
 
”Предвид всички слухове и спекулации от последните дни искаме да потвърдим, че Горан Пандев постави Жозе Моуриньо като №1 в класацията за най-добър треньор на годината. При оформянето на формуляра обаче, техническа грешка е довела до отбелязване на името на Висенте дел Боске. Грешката е неволна, без намерение за подмяна на вота”, обявиха от федерацията на Македония.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки