Радуканов: Най-важното е да забавляваме хората+ВИДЕО

По думите му фаворити за титлата са Левски и Лудогорец, като към тях треньорът прибави Литекс и Ботев (Пд)

Радуканов: Най-важното е да забавляваме хората+ВИДЕО
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов благодари специално на феновете на тима за подкрепата както към отбора, така и към него при успеха с 3:0 над Миньор. Наставникът благодари и на ръководството, „което прави всичко възможно да се чувстваме добре”.
 
„Имаше настроение, имаше желание за игра, вкарахме три гола. Мисля, че можехме и още, но важното е, че играчите показаха добра мотивация, хвърлиха се”, коментира Радуканов пред News7 най-напред.  
 
„Има умора, бяхме 2 седмици на тежък лагер (в Сливен), усети се през второто полувреме. Нормално, имаме мач в сряда и събота. Програмта ни е така направена, че нашите мачове са през два дни”, добави младият специалист.
 
По думите му фаворити за титлата са Левски и Лудогорец, като към тях Радуканов прибави Литекс и Ботев (Пд).
 
„Нашата цел е да радваме хората, да се забавляваме на терена, да радваме тези привърженици, да вкараме в първия отбор момчета постепенно и да изградим стил”, натърти Радуканов в три различни изявления пред камерите на медиите.
 
„Надявам се феновете да са зад отбора, защото имаме нужда от тяхната подкрепа. Когато са на стадиона, футболистите се раздават максимално. Целта е да ги забавляваме.”
 
„Разбира се гледаме напред и не се предаваме”, допълни Радуканов на пресконференцията.
 
„Пожелавам всички заедно да вървим напред и да се радваме за в бъдеще.”
 
„Надявам се с победи да се трупат самочувствие и настроение”, каза още той.
 
„Показваме, че имаме много работа за вършене. Има някакво начало. От това, което говорим от 3 седмици, се случват някои неща. Но за да бъдат отлични, трябва много работа всекидневно – тактическа дисциплина, изграждане на стил на игра, така че се надявам първи стъпки да правим днес.”
 
На въпрос как ще коментира поведението на Иван Бандаловски при ситуацията с жълтия му картон, който ще го извади от реванша срещу Локо (Сф) и от гостуването на Ботев (Вр), през първата част, Радуканов отвърна: „Как да я коментирам? И след миналия мач говорихме. Ще се опитаме да променим и това. Той вече не е от младите, защото това не е нормално. Не са приятни тези неща, надявам се да не се повтаря. След това съжалява, случило се вече, няма какво да се направи.”
 
Треньорът сподели, че е доволен от дебютантите Марсиньо и Богомил Христов.
 
„Марсиньо не е играл отдавна. Личи си, че му липсва игрова практика. Но мисля, че качествата му се видяха да играе за първия отбор. Физически не е на оптимално ниво, както и Богомил Христов, на когото пожелавам да играе дълги години в ЦСКА и дай Боже в националния отбор.”
 
„Имаме пет централни защитници – Грънчов, Крачунов, Венци Василев. На всички разчитаме, всички ще налагаме. Доволен съм от това, което показа Костадин Стоянов. Аз знам неговите качества и ако е във форма, мисля, че може да даде много на ЦСКА.”
 

Относно избора си за нападателен тандем в лицето на Камбуров и Платини, Радуканов коментира: „Така решихме за тоя мач. Мисля, че се оказа печеливш. Ще подхождаме всеки мач индивидуално. В сряда ще е трети вариант най-вероятно. Трябва да променим този манталитет – винаги трябва да са готови да играят за отбора.”   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки