Силният човек в Берое: Всички ще се съобразяват с нас

"Още по време на зимната подготовка си пожелах да до­несем Купата на България в Стара Загора", каза Боян Бонев

Силният човек в Берое: Всички ще се съобразяват с нас
Силната фигура в Берое Бо­ян Боев е уверен, че отборът ще продължи успешната си пролетна серия, отстраня­вайки Пирин ГД в четвъртфи­налите за купата. Още преди старта на втория полусезон той постави като цел пред тима завоюването на втория по стойност трофей у нас и според него тази задача, ма­кар и трудна, не е неизпълни­ма.
 
"Още по време на зимната подготовка си пожелах да до­несем Купата на България в Стара Загора. Довеждането до успешен край на тази ми­сия е трудно за изпълнение, но не и невъзможно предизвикателство пpeд отбора ни. В Гоце Делчев определено ще ни липсва водещият ни голмайс­тор Венцислав Христов, кой­то е наказан за натрупани жълти картони. Силното му представяне до момента не ме изненадва. Още преди привличането му имах увере­нието на старши треньора Петър Хубчев, че футбо­листът разполага с потенци­ал, който ще разкрие при нас. Убеден съм, че сред съотбор­ниците му има достойни не­гови заместници и те ще запълнят празнотата, отво­рила се от отсъствието му. Убеден съм, че ще отстраним Пирин Гоце Делчев, а след то­ва караме поред, а защо да не стигнем финала и да триумфираме с купата, както го сторихме преди няколко сезо­на", коментира председате­лят на съвета на директори­те и изпълнителен директор на заралии.
 
Той е категоричен, че в иг­рата и представянето на старозагорци през пролетта се наблюдава възход.
 
"Няма как да не отчета по­дема в състава. Дължим го главно на старши треньора Петър Хубчев, на целия спортно-технически щаб, а и на факта, че сега в съблекалня­та преобладават състезате­ли, необременени от слабата есен.
 
Доказахме, че работим ли в колектив, добрите резултaтu няма дa закъснеят. Смятам, че Берое ще става още пo-силен. Време е да пречупим лошата традиция и да взе­мем нещо от "Герена" срещу Левски в неделя. Можем да го направим и да си тръгнем с ак­тив от столицата. С Берое занапред ще се съобразяват всички грандове - Левски, ЦСКА, Лудогорец, а венец за нас ще е, ако успеем да дубли­раме победата над Ботев в Пловдив с нов успех под Аязмо­то", отбеляза Боян Боев.
 
Той успокои зелено-белите фенове, като им вдъхна опти­мизъм за бъдещето на клуба:
 
"Знам, че Берое е социално явление и всички в Стара Заго­ра обичат отбора си. Затова ще предприемем масова кам­пания по училищата, за да за­палим повече деца по зелено-бялата идея", завърши шефът на заралии. 
Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки