1. Novsport
  2. - Левски
  3. Георги Миланов: Смазахме Левски, писна ми да ме спрягат с всякакви отбори

Георги Миланов: Смазахме Левски, писна ми да ме спрягат с всякакви отбори

"Ще се опитам да дам всичко от себе си в тези два месеца, които остават”, намеква националът за трансфер

Георги Миланов: Смазахме Левски, писна ми да ме спрягат с всякакви отбори
Звездата на Литекс и българския национален отбор Георги Миланов заяви, че ловчанлии са смачкали Левски и много съжаляват, че отпадат от турнира за Купата на България. Литекс победи с 2:1 на реванша пред своя публика, но отпадна заради скандалната загуба с 0:1 на „Герена” в първия мач.

„Левски поведоха с 1:0, но второто полувреме ги смазвахме. Първото също бяхме по-добри. Аз много съм разочарован. Вижда се, че това е пътят в България. Такива отбори като нас ако има повече, ще е радост. Трябва отново да покажем, че играем най-красивия футбол в България и радваме публиката. Днес тя беше невероятна”, сподели Георги Миланов пред „БНТ1” след двубоя. 

Пред останалите медии той допълни, че най-радващ е постигнатият обрат с отбор, съставен от футболисти "на средна възраст 20 години". Те ще дадат всичко от себе си в предстоящия мач срещу Лудогорец, "за да зарадваме нашите шефове и нашата публика. Очаквам вина ги да е добро съдийството. Това, че някой път… Аз винаги искам на терена да се решават нещата."
 
Националът призна, че му е писнало да го спрягат с какви ли не отбори, но намекна, че престоят му в България приключва след два месеца.
 
„Във всеки мач давам най-доброто от себе си. Но в един момент ти писва – Русия, Германия... В тези два месеца ще давам най-доброто от себе си и вече ако лятото има добра оферта, да отида. Писна ми, някой път приятел ми звъни. Ще се опитам да дам всичко от себе си в тези два месеца, които остават”, каза Миланов.
 
„Г-н Стоичков си решава до кога да е тука. Ако реши да е тука, ще е тук, ако не, ще си тръгне лятото”, добави още офанзивният халф.