Левски - Локо (Сф) и Славия - Берое са полуфиналите за купата (видео)

Венци Стефанов имаше най-лека ръка, Баждеков определи "сините" да са домакини в първия мач срещу "железничарите"

Левски - Локо (Сф) и Славия - Берое са полуфиналите за купата (видео)

Левски - Локо (Сф) и Славия - Берое са двете полуфинални двойки в турнира за Купата на България. Те бяха определени с пълен жребий, т.е. нямаше поставени и непоставени отбори. Победителите се излъчват в елиминации в две срещи, които ще се проведат на 17/18 и 24/25 април по настояване на БНТ. От ПФЛ казаха, че до утре ще бъдат уточнени точните дати на срещите наред с пълната програма до края на пролетния полусезон. 

Двата победителя се класират на финал, който е насрочен за 15 май.

Изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков изтегли Славия, а президентът на "белите" Венцеслав Стефанов извади Берое от урната. Финансовият шеф на Левски Константин Баждеков "реши" "сините" да бъдат домакини в първия мач срещу Локо (Сф).



Съгласно регламента, при равенство в общия резултат от двата мача, напред продължава отборът с повече отбелязани голове на чужд терен. При равенство и по този показател, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо равенство в общия резултат и отбелязаните голове на чужд терен и след края на продълженията се изпълняват дузпи.

Жребий за полуфиналите за Купата на България: 

СЛАВИЯ - БЕРОЕ
ЛЕВСКИ - ЛОКО (СФ)

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки