Черноморец си намери нов спонсор от Русия

Наливат по 800 000 евро годишно в клуба

Черноморец си намери нов спонсор от Русия
Руската компания „Мостовик" ще спасява бургаският Черноморец от фалит. Тази фирма спечели търг за концесия за изграждане на огромен развлекателен комплекс в Бургас. Цялата инвестиция ще е в размер на 60 милиона евро. Самата компания е с регистрация в град Омск и има годишен оборот от 4 милиарда долара. Представители на Черноморец са имали разговори с ръководството на „Мостовик" за общо партньорство. От руската фирма са обещали, че ще помогнат финансово като спонсори на клуба, коментираха от щаба на „акулите". Става въпрос за сума от 800 000 евро, която руснаците ще осигуряват ежегодно. Договорът обаче все още не е сключен. Очаква се това да стане през лятото, когато предложението ще бъде окончателно одобрено от ръководството на „Мостовик".
 
В същото време стана ясно, че вратарят на Черноморец Стоян Колев все още няма намерение да слага край на футболната си кариера. От началото на седмицата опитният страж е в София, където посещава треньорски курсове. В свободното време Колев се подготвя със състава на Славия под ръководството на треньора Валентин Захариев.
 
От спортно-техническото ръководство на Черноморец, и в частност треньорът на вратарите Любомир Шейтанов, изразиха своята специална благодарност към треньора на Славия Велислав Вуцов за разрешението му стражът на бургазлии да се подготвя с тях през седмицата.

     

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки