Другата седмица стадион „Локомотив” ще бъде готов (ВИДЕО)

"Железничарите" ще приемат Левски в реванша за купата на своя стадион

Другата седмица стадион „Локомотив” ще бъде готов (ВИДЕО)
Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Георги Марков пожела да зарадва феновете на тима с новината, че „другата седмица стадионът ще бъде готов, до понеделник-вторник най-късно, с всичко – с въжета сектори за гости, терени”. Това означава, че ако не срещу Славия на 9 април (вторник), то първият мач на „железничарите” на тяхното клубно съоръжение в кв. „Надежда” трябва да е на 20 април, когато е домакинството срещу Ботев (Пд), а 4 дни по-късно пък е реваншът срещу Левски.
 
След жребия за полуфиналите за Купата на България, който изправи "сините" за техен съперник , Марков каза: „Другата седмица стадионът ще бъде готов, до понеделник-вторник най-късно, с всичко. Трябва да получи (лиценз) и да приключи нашата мъка.“

Той се надява, че следващата седмица ще мине и комисията по лицензиране.  

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев ще има 3 мача срещу любимия си отбор в рамките на само 11 дни. Това стана ясно, след като "сините" и воденият от Кокала Локомотив (София) се паднаха на полуфиналите за Купата на България. 

Първият двубой е на 17 или 18 април, а реваншът - седмица по-късно - на 24 или 25 април. Интересното е, че столичните клубове ще се изправят буквално няколко дни преди първия мач в сблъсък и за първенство на "Георги Аспарухов" от 22-ия кръг на "А" група - на 13 април. Това значи, че в рамките на 11 дни "сините" и "железничарите" ще премерят силите един срещу друг цели три пъти. 

Както е известно, наставникът на Локо (Сф) Емил Велев е последният, извеждал Левски до титлата - през 2009 година. Последните две години Кокала изведе Славия и Локомотив (Пловдив) до финалa в турнира, но и двата пъти остана без трофей, тъй като отстъпи от ЦСКА и Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки