"Сините" ултраси бесни, въпреки отстраняването на Литекс

Поредното безлично представяне на отбора обаче изкара извън релси феновете и те трудно сдържаха гнева си след мача с ловчанлии

"Сините" ултраси бесни, въпреки отстраняването на Литекс

Феновете на Левски са бесни от представянето на своите любимци, твърди "Меридиан Мач". Те явно няма да им простят въпреки класирането на полуфинал в турнира за Купата на България.

 

Ултрасите го показаха след края на дербито в Ловеч, загубено с 1:2. Тогава целият отбор на „сините" тръгна да поздрави близо 2000 привърженици, които пропътуваха разстоянието от София до „града на люляците". Играчите обаче не бяха радушно приети. Когато те тръгнаха към сектора, бяха посрещнати с мощни възгласи „Всички вън!". Ултрасите продължиха с мощни освирквания.

 
Това уплаши част от футболистите и те се върнаха обратно към съблекалнята си. Други като Гари Родригес и Стефан Велев все пак се приближиха и хвърлиха фланелките си на феновете. Даниел Димов пък поиска обяснение от ултрасите за тяхната реакция, при положение че отборът се е класирал напред за полуфиналите. Той бе освиркан, а поради възникналото напрежение кордон с полиция застана между привържениците и футболистите.
 
 
Настроението на ултрасите преди двубоя бе коренно различно. Въпреки всички слаби мачове напоследък и възникналото напрежение в деня преди срещата, феновете приеха с овации футболистите. Всеки един от титулярите, както и треньорът Илиан Илиев, бяха обсипани с аплодисменти на загрявката преди срещата.
 
 
Поредното безлично представяне на отбора обаче изкара извън релси феновете и те трудно сдържаха гнева си след мача.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки