1. Novsport
  2. - Испания
  3. Бетис разгроми Гранада като гост

Бетис разгроми Гранада като гост

Бетис разгроми като гост Гранада с 5:1 в среща от 30-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Мачът се игра на стадион „Нуево Лос Карменес”, а домакините завършиха срещата с 10 души, след като Гилерме Сикейра бе изгонен в 79-ата минута

Бетис разгроми Гранада като гост

Бетис разгроми като гост Гранада с 5:1 в среща от 30-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Мачът се игра на стадион „Нуево Лос Карменес”, а домакините завършиха срещата с 10 души, след като Гилерме Сикейра бе изгонен в 79-ата минута.

Иначе Бетис водеше с 3:0 на почивката на мача. Рубен Кастро откри резултата в 30-ата минута, а 2 по-късно отново той бе автор на второто попадение за Бетис. Резултатът стана 3:0 в 34-ата минута, когато Иниго Лопес си отбеляза автогол.

В 53-ата минута Бетис отбеляза четвърто попадение, като негов автор бе Дорлан Пабон. Карлос Аранда върна един гол за Гранада в 72-ата минута, а крайното 5:1 в полза на Бетис оформи Анхел Лопес в 85-ата.

След този успех Бетис вече има актив от 47 точки и заема 6-ото място в класирането. Гранада е на 16-ата позиция с 28 точки.