Милен гласи Чочев за титуляр във Враца

Радуканов се чуди между Василев и Грънчов за заместник на Бандаловски

Милен гласи Чочев за титуляр във Враца
Ботев Враца и ЦСКА ще открият днес 20-ия кръг на А група. Армейците не пазят хубави спомени от последното си гостуване на този стадион, което завърши 2:2, а Мораес пропусна дузпа. По-рано през сезона шампионът Лудогорец също се „опари" на този стадион. Имайки предвид тежкия терен и факта, че врачани се борят със зъби и нокти за своето оцеляване в елита, то червените ги чака много тежък двубой.
 
В лагера на домакините цари умерен оптимизъм. От групата за мача отпаднаха наказаният бранител Жайро Родригес и контузеният халф Светослав Валериев. Защитникът Росен Ванков е възстановен от травмата, която го мъчеше в последните дни, но все още не е готов за игра и Тони Здравков едва ли ще рискува със здравето му. Самият треньор и хората от щаба на врачани имат притеснения от главния съдия Александър Костадинов. Те се надяват, че той няма да наклони везните в една от двете посоки. Ботев Враца се намира едва на една точка от спасителната зона и имайки предвид по-леката програма на конкурентите за оставане в елита, със сигурност ще се хвърли на нож срещу червените.
 
ЦСКА пък излиза в минорно настроение след отпадането от Локо Сф за купата. Другият проблем пред Милен Радуканов е контузията на Мартин Камбуров, който попадна в групата, но не е ясно, дали е готов да започне като титуляр. Видинският специалист планира да заложи на същата схема, която налага, откакто бе назначен – 4-1-4-1. Завърналият се след наказание Лукас Саша ще бъде изнесен пред защитата, а зад централния нападател Спас Делев се очаква да бъдат ситуирани Присо, Чочев, Анисе и Варела. 50 на 50 са шансовете на Ангел Грънчов и Венци Василев да заменят наказания капитан Иван Бандаловски. По всяка вероятност обаче юношата на армейците ще бъде предпочетен пред новото попълнение.
 

ЦСКА сключи ексклузивни договори при преференциални за клуба условия за бизнес партньорство със застрахователно акционерно дружество "Армеец" и "Рефан" Пловдив. Договорените параметри са в интерес и на двете страни, се казва в съобщение в официалния сайт на червените.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки