Пелето, Мулдер и Де Карвальо в групата на Левски

Илиан Илиев не може да разчита на наказаните Ели и Старокин

Пелето, Мулдер и Де Карвальо в групата на Левски
Станислав Ангелов се завърна в групата на Левски. Капитанът на „сините” пропусна два мача поради отстраняване за неопределено време след нулевото равенство с Монтана, при което отборът на Илиан Илиев пропусна да се изравни по точки с лидера Лудогорец. Но контузията на Владо Гаджев форсира връщането на Пелето. Освен това наставникът Илиев призна след мача с Литекс за купата в сряда, че е провел разговор с универсалния футболист и ще използва отново. Иначе Базил де Карвальо и Дъстли Мулдер, които имаха различни оплаквания напоследък, са сред 18-те за мача с Берое. Мачът е в неделя, 7 април, от 16,00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.
 
„Ели и Старокин са наказани. Имаме някои проблеми с Карвальо, но по-притеснително е състоянието на Мулдер. Вутов се оплаква, че е уморен. Той се завърна от националния отбор. Подготвяме го, пращаме го в националния отбор и после го възстановяване, това правим цяла година. Имахме разговор с Рамос вчера”, обясни треньорът на днешната си пресконференция, като намекна, че завръщане на Наско Курдев в Левски е възможно.
 
За разлика от мача срещу Литекс през седмицата, от групата липсват наказаните за по 1 среща Ели и Старокин, както и младоците Ради Цонев и Пламен Т. Илиев. В разширения състав се завръщат Ст. Ангелов, Димитър Везалов и Антонио Вутов.
 
 
Групата на Левски:

Пламен Илиев, Михаил Иванов, Дъстли Мулдер, Нуно Пинто, Пламен Димов, Димитър Везалов, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Антонио Вутов, Христо Йовов, Роман Прохазка, Рене Михелич, Стефан Велев, Базил Де Карвальо, Жоао Силва, Гари Родригес, Илиян Йорданов, Милен Василев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки