Давид Каядо се върна в групата на Берое за мача с Левски

Португалецът пак е на линия след 2-месечно възстановяване, Хубчев заведе 19 играчи на "Царско село"

Давид Каядо се върна в групата на Берое за мача с Левски

Утре от 16:00 часа Берое гостува на Левски в мач от XX на News7 футболно първенство. Главен арбитър на срещата ще е Ангел Ангелов от София. Мачът за старозагорци пропуска Емил Ангелов, чието възстановяване все още не е приключило. Извън групата остана и получилият в сряда пети жълт картон Веселин Пенев. Добрите новини са, че след 2-месечно възстановяване в отбора се завърна Давид Каядо, който тренира от 1 седмица наравно с тима.

 
Ден преди срещата пред клубната камера застана помощник-треньорът Левон Апкарян, който сподели, че отборът е взел на сериозно срещата с Левски и ще се бори докрай за трите точки. “Искаме да продължим с доброто настроение и професионалната работа. Концентрирани сме изцяло върху двубоя в неделя. Искаме да продължим целенасочено да работим. Мачът с “Левски” не е по-различен, но пак ви казвам – няма да пестим никакви сили и няма да мислим за другия мач в сряда.” – сподели още Апкарян.
 
“Отборът е добре подготвен за мача с Левски и се надяваме, че феновете ще ни подкрепят и този път. Можем да играем добре срещу силни отбори. По-трудните мачове за нас са срещу отборите, които не играят толкова добре, но играят много прибрано. Когато играем срещу “Левски”, “Ботев” или “Славия” за нас е по-добре, защото можем да играем нашата игра.” – сподели Давид Каядо пред beroe.bg относно предстоящата среща.
 
В класирането до момента “Берое” се намира на десето място, с актив от 22 точки, а “сините” са на второ с 42, само с четири зад водача Лудогорец.
 
През есента “Берое” отстъпи като домакин на “Левски” с 1:2, като единственото попадение за “заралии” вкара Давид Каядо от дузпа.
 
Днес група от 18 футболисти замина за комплекса Царско село, където отборът се настани преди срещата. Там “зелено-белите” проведоха и последната си тренировка в София. Ето и цялата група:
вратари: Иван Караджов, Теодор Скорчев
защитници: Здравко Илиев, Борислав Стойчев, Пламен Крумов, Владимир Зафиров, Иво Иванов, Георги Динков
полузащитници: Игор Джоман, Амир Саюд, Мартин Райнов, Алберто Лоузейро, Елиаш да Силва, Давид Каядо, Дончо Атанасов
нападатели: Венцислав Христов, Георги Андонов, Елио Мартинс, Джери Ситое

За главен рефер на срещата бе назначен Ангел Ангелов от София. Съдията е ръководил 11 срещи в “А” група, но е свирил среща от първи предварителен кръг на Лига Европа между беларуския “Динамо” (Минск) и “Олимпик” (Сювялан) през сезон 2011/2012. Негови помощници ще са Павлин Михайлов и Младен Маринов, и двамата от София, а асистент-арбитър е Стефан Апостолов от Благоевград. Дежурен делегат ще е Юри Стоименов, а съдийството ще оценява Николай Нанев, също от столицата.
 

Мачът между двата отбора ще бъде под номер 91 в историята на “А” футболна група. Досега в тях “Берое” е записал 15 победи и 49 загуби, а 26 срещи са завършили без победител. Головата разлика между двата отбора е 92:168 в полза на “сините”.  

Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки