Бразилия прегази Боливия с 4:0 в контрола (ВИДЕО)

Неймар се отчете с два гола за успеха на "златистите"

Бразилия прегази Боливия с 4:0 в контрола (ВИДЕО)
Националният отбор на Бразилия постигна убедителна победа с 4:0 над тима на Боливия в приятелска среща, играна в "Рамон Агилера Костас" в Боливия. 
 
Двубоят премина изцяло под диктовката на бразилците, които излязоха напред в резултата още в 3-та минута, когато Дамиао се освободи от двама бранители и с хубав изстрел в долния ъгъл откри резултата. 
 
След гола "златистите" продължиха да натискат и в 31-ата минута Роналдиньо намери Неймар пред пеналта, бързоногият стрелец нахлу в наказателното поле и с десния крак не сбърка за 2:0. 
 
4 минути преди паузата Неймар вкара втория си гол в мача. Жадсон се измъкна отдясно и подаде към свободния Неймар, който с хитър удар в долния ъгъл направи резултата 3:0. Това бе 19-и гол на 21-годишния Неймар за националния тим на Бразилия.
 
На почивката Сколари смени Дамиао и Неймар с Пато и Освалдо. Боливийците направиха 4 промени, но това не подобри играта им. Все пак Боливия имаше добър шанс в 66-ата минута. Варгас се измъкна отляво и центрира. Марсело Морено изпревари защитниците и стреля, но не успя да вкара.
 
В добавеното време на мача Бразилия вкара четвърти гол. Паулиньо подаде за Пато, той продължи за Освалдо, който пък асистира на Леандро и младока вкара от упор за крайното 4:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки