1. Novsport
  2. - Левски
  3. Пелето: Не мога да кажа, че има някаква съществена промяна в Левски отпреди отстраняването ми, но отборът играе добре

Пелето: Не мога да кажа, че има някаква съществена промяна в Левски отпреди отстраняването ми, но отборът играе добре

Няма да говоря за това какво е било и какво не е било

Пелето: Не мога да кажа, че има някаква съществена промяна в Левски отпреди отстраняването ми, но отборът играе добре

Реабилитираният капитан на Левски Станислав Ангелов не пожела да коментира повече случая с временното си отстраняване, също както и играта на отбора, докато беше извън него. След победата над Берое с 2:0 Пелето, който влезе през втората част, подчерта, че е доволен от успеха. По думите му каквото е станало преди, си остава в миналото.
 
„За това изобщо няма да говоря в момента. Имахме мач, победихме, това е важното. Треньорите трябва да кажат дали са доволни от играта. Ние сме доволни от победата, беше много важна за нас”, коментира универсалният футболист.
 
Той благодари на публиката, че е бил добре приет от нея. „Нямаше много хора днес, което… Обаче пък бяха дошли само хора, които ни подкрепяха и аз бяха много щастлив още преди мача.”
 
„Нормално се чувствам. Не съм толкова неопитен, така да го нарека, че да изгубя знанията си (за 2 мача). Все пак отстрани се вижда най-добре.”
 
На въпрос дали нещо в Левски се е променило от периода, в който беше отстранен, Пелето отговори: „Не мога да кажа, че има някаква съществена промяна, но отборът играе добре, агресивни сме. Това мога да кажа само. Вкарваме голове, което е важното.”
 
„Няма да говоря за това какво е било и какво не е било. От днес нататък ще говоря. Всичко друго е минало и не искам да се връщам. Отношенията ни с Илиан Илиев са такива, каквито са били винаги. Той е треньор и каквото изисква от мен, аз трябва да го изпълнявам. Оттам нататък той трябва да преценява дали е доволен, дали не е.”
 
„Дани (Боримиров) е много сериозен човек и естествено, че ще помогне на отбора, предполагам и се надявам естествено.”
 
Пелето още веднъж отсече, че не иска да коментира играта на отбора в периода, когато беше отстранен.
 
„Не искам да коментирам какво било, какво не било. Не съм бил тук, не съм играл. Гледал съм като вас. Не мога да давам оценки, кой съм аз в крайна сметка. Днес мога да ви кажа какво ми е мнението – щастлив съм, радвам се, че победихме и така. Приятен ден, всичко добро”, каза Пелето пред репортерите на „Герена”.