Домусчиев сменя политиката в Лудогорец и заяви: Тези, които са решили с всякакви средства да си търсят титлата, да са живи и здрави

Ще залагаме на млади момчета както Литекс

Домусчиев сменя политиката в Лудогорец и заяви: Тези, които са решили с всякакви средства да си търсят титлата, да са живи и здрави
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че променя политиката в клуба.
 
“Ако ви интересува, Ивайло Петев няма да го сменяме, но ще има промяна в политиката на клуба от лятото. Ще залагаме на млади момчета както Литекс. Не можехме да го правим тези две години, защото започнахме от една поляна. Идете да видите базата. На стадиона преди пасяха магарета и идваха с каручки. Сега там има стадион. Създадохме школа, организация. Рано или късно и ние ще имаме деца и ще играем организирано и ще защитаваме зелената фланелка”, каза Домусчиев след нулевото равенство между неговия Лудогорец и Литекс.
 
“Навремето ми минаваше през главата да се откажа, аз обаче съм упорит човек, няма да оставя тези хора, те са временни във футбола. Тези, които си дават парите, както в Литекс, и години наред изграждат нещо, ще са вечни. Ние ще продължим да инвестираме, естествено, спрямо възможностите ни и необходимостите. Нашата цел е да имаме наша школа и да развиваме българския футбол. За съжаление през тези две години трябваше да играем с наемници, защото започнахме от нулата. Ние винаги ще се борим за победа, дори и днес с десет човека преследвахме победата. Титлата винаги ще бъде цел на отбора, дали ще стане, или не, е въпрос на съдба и възможности”, добави босът на разградчани.
 
Той нападна съдийството на Николай Йорданов и се заяде с изпълнителния директор на Левски Иво Тонев, който след нулевото равенство с Монтана заяви, че си има други начини „сините” да станат шампиони.
 
„Най-радващото е, че момчетата се раздадоха до край. Накрая видяхте колко енергия изхабиха, за да кажат какво мислят за съдията. Каквото и да кажа, че ще го кажа като запалянко, така че вие коментирайте.”
 
„Искам да няма корумпирани съдии и да няма умишлени съдийски грешки. Но не може цял мач да се води към равен или загуба. Това си личи и за непрофесиналистите. Иначе съдийски грешки е нормално да има, реферите трябва да работят да ги намалят. Не искам да ги коментирам този повече. Не е моя работа. Има си журналисти, има си уважавани медии и сайтове, които могат да коментират съдийството в България. Ние сме пристрастни. Когато води един мач към даден резултат, е нормално да има корупция. Венци Стефанов е прав в това отношение, той отдавна е във футбола. Неговото мнение обаче е малко пристрастно, дели ги на мои и чужди.”
 

На въпрос дали го боли, че инвестира във футбола, а след мач се говори по-често за съдийство, Домусчиев отвърна: “Болно ми е, но от друга страна гледам момчетата от Литекс и се радвам. Надявам се в следващите няколко години и ние да имаме такива момчета, да играят с ентусиазъм. А такива хора, които на всяка цена си търсят титлата, да са живи и здрави.”   

Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки