1. Novsport
  2. - Испания
  3. Хетафе и Атлетико не се победиха в мач с 2 червени картона

Хетафе и Атлетико не се победиха в мач с 2 червени картона

Двата тима завършиха 0:0 в скучен двубой

Хетафе и Атлетико не се победиха в мач с 2 червени картона
Отборите на Хетафе на Атлетико (Мадрид) не успяха да се победят в мача си от 30-ия кръг на Ла Лига, завършвайки наравно 0:0. Двубоят се игра на стадион "Колизеум Алфонсо Перес" пред едва 13 хиляди зрители. 
 
Като цяло двубоят не бе особено вълнуващ, с малко положения пред двете врати. За това може би спомогна фактът, че гостите завършиха срещата с двама човека по-малко. 
 
Първата част не предложи на зрителите кой знае какви емоции, като в началото Фалкао изпусна най-чистото положение за "дюшекчиите". 
 
През второто полувреме домакините имаха две добри възможности чрез Барада, но първият му удар бе спасен от Куртоа, а вторият излезе малко в аут. 
 
В 72-ата минута Атлетико остана с 10 човека, след умишлена игра с ръка на Марио Суарес в центъра, за което той получи втория си жълт картон в мача. 
 
Опитът за натиск след това на Хетафе обаче не даде резултата, а в даденото от рефера продължение Годин остави своите с 9 човека за удар с лакът. 
 
След равенството гостите остават 3-и 62 точки, на 3 зад 2-ия Реал (Мадрид). Хетафе пък е 9-и с 44 точки, на от зона "Европа".