Черно море разчита на публиката за победа срещу Монтана

Росен Колев и Камазола се връщат в отбора, Коста Янев и Детелин Димитров са аут

Черно море разчита на публиката за победа срещу Монтана

В Черно море са убедени, че отново ще победят в “А“ група и това ще стане в утрешния мач с последния Монтана от 17:00 часа на “Тича“. Мачът ще се ръководи от търновеца Станислав Ставров.

За успеха от щаба на варненския клуб много разчитат на публиката, която е 12-ти играч в срещите на “Тича”. За последно “моряците“ взеха 3 т. в елита на 28 ноември 2012 г., когато надиграха Миньор с 2:0 у дома след попадения на Дончо Атанасов и Еденилсон Бергонси през второто полувреме. Оттогава варненци записаха 5 загуби – три с 0:1 и по една с 0:2 и 1:3, и един равен – 1:1 срещу Левски.

Днес “моряците” направиха тренировка на стадион “Младост”. В 11-те се завръщат изтърпелите наказанията си Росен Колев и Самуел Камазола. Твърдо аут обаче са контузените Коста Янев и Детелин Димитров. След заниманието отборът се качва на лагер в курорта “Св.св. Константин и Елена”. Там наставникът Георги Иванов ще определи и групата за сблъсъка.

“Дойде време да прекъснем тази черна серия, още повече че нямаме друга алтернатива. Това е един от двубоите, който задължително трябва да вземем и ще го направим“, заявиха от щаба на домакините.

Тимът на Монтана пък днес направи тренировка на стадион в Албена. Наставникът на тима Стойчо Стоев обаче отказа да говори пред медиите. Той предпочете да запази мълчание. Три дни монтанци са на лагер край морето.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки