Бойкот в Шумен, Пичони уволнен

Футболистите на Шумен бойкотираха тренировъчния процес. Причината за това е, че в клуба цари организационен хаос и че не са получавали пари от началото на годината.

Бойкот в Шумен, Пичони уволнен
Футболистите на Шумен бойкотираха тренировъчния процес. Причината за това е, че в клуба цари организационен хаос и че не са получавали пари от началото на годината. Те искат от президента Георги Георгиев да се разплати с тях. Освен това футболистите са категорични, че не искат да играят, докато той е президент на клуба. Според отбора, от чието име говори капитанът Юлиян Загоров, треньорът Енрико Пичони дава пари за лагери, съдии, храна и други разходи, свързани с издръжката на отбора по време на тренировъчния процес и преди мачове.
 

Във вторник вечерта на неформална среща между журналисти, футболисти и треньора Енрико Пичони случайно се появи и президентът Георги Георгиев. Той заяви, че италианецът е уволнен и че дори е готов да извади отбора от Б група. Така не е ясно дали Шумен ще пътува до Етрополе за гостуването на Чавдар в неделя.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки