На „Тича” започнаха подготовка за дербито с Черноморец, трима с проблеми

Феновете на "моряците" плащат по 10 лева билет на "Лазур"

На „Тича” започнаха подготовка за дербито с Черноморец, трима с проблеми

„Черно море” от днес стартира подготовка за дербито на Черноморието срещу бургаските „акули”. Сблъсъкът с „Черноморец” е в неделя от 19 ч. на стадион "Лазур". 

Проведе се и 1 тренировка и с традиционното възстановяване в курорта „Св.св. Константин и Елена”. Какво е състоянието на контузения нападател Мирослав Mанолов ще се разбере малко по-късно тази вечер, след като той мине преглед на ехограф.

Прогнозите още в началото бяха разтежение на прасеца.

Детелин Димитров продължава с раздвижването. Коста Янев е на облекчен режим.

Разбра се още, че двубоят в Бургас е поверен на Николай Йорданов (София). Помощници ще му бъдат Иво Колев и Георги Тодоров, а 4-ти рефер е Атанас Димитров.

Феновете на „Черно море”, които ще подкрепят своите любимци в предстоящия мач с Черноморец, ще плащат до 10 лв. за вход на стадион “Лазур”. Такава е цената на „привилегията” да гледаш морското дерби в Бургас. Ако до деня на мача обаче, привържениците на варненци успеят да се сдобият с входен стикер, то те ще заплатят 2 пъти по-малко. От клуба вече неколкократно споделиха, че очакват техните фенове да се мобилизират и неистово да подкрепят „Морето” в следващите мачове през пролетта. Затова националният фенклуб на варненци организира мащабна екскурзия за двубоя с „Черноморец”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки